Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
6/12/12
Λαχανοντολμάδες
Χοιρινό κρέας με ρύζι τυλιγμένο σε φύλλα λάχανου (κυρίως τουρσί). Οταν τυλιχθούν μαγειρεύονται στη κατσαρόλα συνήθως αυγολέμονο. Θεωρείται Χριστουγεννιάτικο φαγητό για την ηπειρωτική Ελλάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου