30/11/12

Πώς καθαρίζονται τα σπαράγγια


Το καθάρισμα αρχίζει λίγο πιο κάτω απο τη κορυφή και πάνω απο τη μέση. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε ελαφρά το σπαράγγι και το ξύνουμε όπως τα καρότα ώστε να βγεί μία μικρή πέτσα που έχει. Κατόπιν το πλένουμε και το αφήνουμε στο κρύο νερό. Μετά δένουμε πολλά μαζί σε ματσάκι, κόβουμε τη κορυφή τους για να έχουν όλα το ίδιο μήκος και τα βράζουμε όρθια σε κατσαρόλα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου