Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
10/11/12
Ιτς πιλάφ
Είδος πιλαφιού με πλιγούρι, συκωτάκια πουλιών, κάστανα, σταφίδες, κουκουνάρια. Σβήνονται όλα με κρασί και μετά ρίχνουν ζωμό κρέατος και μαϊντανό.
Σερβίρεται σε φόρμα. Πολίτικο εορταστικό φαγητό.
Itch pilaf, Ιτς πιλάφι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου