Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
25/10/12
Θαρθουέλα
Σούπα με γαρίδες, μύδια, καλαμάρια και φιλέτα ψαριών. Σωτάρονται κατ' αρχήν σε ελαιόλαδο μαζί με σκόρδα, τσίλι και σβήνονται με κρασί. Σερβίρεται με κρασί. Ισπανικής καταγωγής.
Zarzuela
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου