Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
18/7/12
Σάλτσα Μαλτέζ
Παρασκευάζεται με κρέμα γάλακτος, βούτυρο, κρόκους αυγών και με τη προσθήκη χυμού απο πορτοκάλια σαγκουϊνια. Σερβίρεται με βραστά ψάρια και λαχανικά ατμού. Ταιριάζει επίσης με όλα τα σπαράγγια.
Λέγεται και Σάλτσα Πορτοκαλιού
Maltese Sauce
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου