Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
10/7/12
Κουρκούτι
Μείγμα που χρησιμοποιείται στο τηγάνισμα. Μέσα του βουτάμε λαχανικά ή κομμάτια κρέατος και μετά τα τηγανίζουμε. Το βασικό κουρκούτι αποτελείται απο αλεύρι, λάδι, χτυπημένο αυγό και αλατοπίπερο.
Batter
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου