Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
4/5/12
Bonne femme
Είδος μαγειρικής που αναφέρεται στο απλό σπιτικό στύλ της γαλλικής κουζίνας. .Πιάτα με κοτόπουλο ή χοιρινό γαρνίρονται με μπέηκον, κρεμμυδάκια και πατάτες, πιάτα με ψάρια σερβίρονται με μανιτάρια, λευκό κρασί και χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου