Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
5/5/12
Μοσχοπούγκια
Είδος αμυγδαλωτών απο τη Ρόδο-Κάσο. Η ζύμη είναι λεπτη, πλασμένη σε σχήμα πουγκιού. Το εσωτερικό της γεμίζεται με αμύγδαλα, ζάχαρη, τριμμένη φρυγανιά, μπαχαρικά και ανθόνερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου