Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
5/5/12
Μουσελίν
Είδος απαλής σάλτσας που βασίζεται στη "σάλτσα Ολλαντεζ" (βλέπε ορισμό). Προτού σερβιριστεί της ρίχνουμε χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
Λέγεται και Σάλτσα Σαντιγύ (Sauce Chantilly)
Sauce Mousseline
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου