Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/5/12
Σκορδόχορτο
Είδος χόρτου με πράσινα κλαράκια τα οποία μυρίζουν σαν το σκόρδο μόνο σε πιο ελαφριά μορφή. Χρησιμοποιείται ολόκληρο στη μαγειρική.
Λέγεται και φρέσκο κρεμμυδάκι
Spring onion, Allium fistolosum
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου