Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/4/12
Καρπουζόπιτα
Είδος κυκλαδίτικου γλυκού. Η σάρκα του καρπουζιού ανακατεύεται με ζάχαρη, λάδι, μέλι και αλεύρι, πλάθεται και στρώνεται σε ταψί. Ψήνεται στο φούρνο πασπαλισμένη με σουσάμι.
Κατάγεται απο τη Μήλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου