Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/4/12
Κοπενχάγη
Είδος σιροπιαστού γλυκού. Η γέμισή του είναι απο αμυγδαλόψιχα η οποία περικλείεται σε σιροπιασμένα φύλλα μπακλαβά. Ψήνεται στο φούρνο και ανάλογα με τη διάθεση μπορεί να σερβιρισθεί με παγωτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου