Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
11/3/12
Βούτυρο escargot
Είδος βουτύρου που συνοδεύει τα σαλιγκάρια και τα πιάτα που περιέχουν σαλιγκάρια. Είναι αναμεμειγμένο με σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, σχινόπρασο, μυρωδικά. Σε κάποιες συνταγές γεμίζουν το κέλυφος των σαλιγκαριών με αυτό το βούτυρο.
Ε
scargot butter
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου