Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/3/12
Καραφάκι
Μικρό γυάλινο μπουκαλάκι, όπου βάζουμε το ούζο ή το τσίπουρο. Στη Κρήτη θεωρείται το κλασσικό μπουκάλι σερβιρίσματος της ρακής.
Στο εμπόριο κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη, για 2 ποτηράκια ρακής, για 4 ή και για 6.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου