Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
25/3/12
Τρανσέ
Είδος κοπής κρέατος ή φιλέτου ψαριού εγκάρσια ώστε να φαίνεται μεγαλύτερη η επιφάνειά του
Η κοπή αυτή εφαρμόζεται και στα πουλερικά, στο ψωμί, ακόμη και σε ορισμένα γλυκά.
Tranche
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου