Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/3/12
Νταντή
Eίδος κέϊκ με ξερά φρούτα, γαρνιρισμένο με αμύγδαλα. Συχνά προσθέτουν σταφίδες ή και σουλτάνες καθώς και ξύσματα φρούτων.
Κατάγεται απο τη πόλη Dundee της Σκωτίας.
Dundee cake
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου