Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/3/12
Γιακιτόρι
Σε ένα ξύλινο καλαμάκι περνάνε εναλάξ μικρά κομμάτια λαχανικών ή και κοτόπουλου και τα ψήνουν στα κάρβουνα. Τα περιχύνουν με πικάντικη σάλτσα σόγιας.
Ιαπωνικής καταγωγής
Yakitori
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου