Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/3/12
Σπεσιαλιτέ
Ορος που αναφέρεται στην ειδίκευση σε κάτι. Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι π.χ. το "προφιτερόλ" (βλέπε ορισμό), εννοώντας ότι το παρασκευάζει με έναν δικό του μοναδικό τρόπο.
Γαλλικός όρος specialite
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου