Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
4/2/12
Chemiser
O όρος σημαίνει "ντύνω". Στη μαγειρική αναφέρεται στο τύλιγμα των τροφών σε λαδόκολλα ώστε να μη κολλάνε στα ταψιά. Στη ζαχαροπλαστική σημαίνει στην επάληψη της φόρμας π.χ. για κέϊκ με βούτυρο ή αλεύρι ώστε το γλύκισμα να μη κολλήσει στα τοιχώματα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου