Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
21/2/12
Τρίφτες τυριού
Κάθε τρίφτης έχει διαφορετικό μέγεθος και αριθμό οπών, σχήμα και χρώμα. Μερικοί τρίφτες μοιάζουν με πυραμίδες, άλλοι είναι επίπεδοι. Οι πιο πολυτελείς διαθέτουν ένα μικρο δοχείο απο κάτω τους μέσα στο οποίο πέφτει το τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου