Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/2/12
Μπαβετίνι
Είδος ζυμαρικών απο τη Λιγουρία. Μοιάζουν με τα "σπαγγέτι"(βλέπε ορισμό) αλλά είναι πιο επίπεδα και πιο λεπτά. Μπαίνουν σε σούπες και σερβίρονται με φασολάκια φρέσκα.
Λεγονται και Μπαβέτ
Bavettini, Bavette
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου