Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/2/12
Μπριάμ
Λαδερό φαγητό που ψήνεται στο φούρνο. Περιλαμβάνει λαχανικά εποχης κομμένα ροδέλλες, όπως κολοκυθάκια, πατάτες, κρεμμύδια, μαϊντανό και καρυκεύματα. Ψήνεται χωρίς νερό και πρίν σερβιρισθεί προσθέτουμε λίγη φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου