Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/2/12
Σφολιατέλα
Είδος πάστας που μοιάζει με όστρακο. Αποτελείται απο φύλλα ζύμης το ένα πάνω στο άλλο ώστε να μοιάζουν με γραμμωτό όστρακο. Πλάθονται και τυλίγονται όπως τα τυροπιτάκια.
Sfogliatella
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου