Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
10/2/12
Γκαργκανέλι
Είδος ζυμαρικών με αυγά. Εχουν κυλινδρικό σώμα με χαλαρές άκρες, άγρια επιφάνεια. Μοιάζουν με τις "πέννες"(βλέπε ορισμό). Σερβίρονται με πιάτα κυνηγιού, κρέας, ιδιαίτερα με πάπια
Garganelli
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου