Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
31/1/12
Κλαστάδες
Ετσι ονομάζονται οι πράσινες ελιές που αφού τις μαζέψουμε κατά τον Οκτώβριο, τσακίζονται με πέτρα, ξεπικρίζονται για αρκετές μέρες σε άλμη, τρίβονται με "θρούμπι" (βλέπε ορισμό) και περιχύνονται με λαδολέμονο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου