Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/1/12
Μαμαλίγκα
Είδος πίτας απο κολοκύθια, τυρί, τραχανά. Μοιάζει με επίπεδο ψωμί και τρώγεται με κρέας ή ψάρι.
Ιστορία
Είναι ένα παραδοσιακό βαλκανικό φαγητό που συνηθίζετο για πρωϊνό το χειμώνα, όταν έκανε πολύ παγωνιά στα ορεινά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου