Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/1/12
Φουρτάλια
Είδος ομελέτας που περιέχει πολλά αυγά, τηγανιτές πατάτες κομμένες σε ροδέλες, χοιρινά λουκάνικα και πολύ δυόσμο. Στολίζεται με κομμάτια χοιρινού λίπους και σερβίρεται.
Παραδοσιακή συνταγή της Ανδρου
Λέγεται και φρουτάλια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου