Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
1/1/12
Μουρντάρικα ψάρια
Ψάρια δεύτερης διαλογής με χαμηλή εμπορική αξία, όπως πέρκες, χάνοι, γύλοι, χειλούτες, μικρά καπόνια. Με αυτά τα ψάρια κανουμε κυρίως σούπες, όπως "κακαβιά".
Λέγονται και βραστόψαρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου