Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
4/12/11
Α λα μενιέρ
Γαλλικός όρος μαγειρικής για μια σάλτσα που ετοιμάζεται με διαυγές βούτυρο που καίγεται και κατόπιν αρωματίζεται με μαϊντανό ψιλοκομμένο και χυμό λεμονιού.
Συνοδεύει άριστα ψάρια (ιδίως γλώσσα) ψητά ή ποσέ ή στον ατμό.
a la meuniere
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου