Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/12/11
Πραλίνα
Τριμμένα καραμελωμένα αμύγδαλα ή φουντουκια (ή άλλο ξηρό καρπό) αλεσμένα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ρευστή μάζα. Χρησιμοποιούνται στη δημιουργία παγωτών και γλυκών.
praline
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου