Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
2/12/11
Γκάμον
Ετσι ονομάζεται το Αγγλικό χοιρομέρι. Πρώτα το παστώνουν ολόκληρο με την ίδια διαδικασία όπως το μπέηκον και μετά το ψήνουν στο φούρνο, είτε όπως είναι είτε κομμένο σε κομμάτια.
Gammon
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου