Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
4/12/11
Μούσλι
Μείγμα απο ωμές νιφάδες δημητριακών ανακατεμένες με κομμάτια αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών.
Iστορία
Δημιουργήθηκε το 1900 απο τον γιατρό Maximilian Bircher-Benner σαν δυναμωτικό πρόγευμα των ασθενών του.
Muesli
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου