Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
31/12/11
Τζαλέτια
Τριγωνικές τηγανίτες απο βούτυρο, καλαμποκάλευρο ψημένες στο φούρνο. n tΟταν γίνουν και κρυώσουν πασπαλίζονται με ζάχαρη. Τρώγονται στη Κέρκυρα.
Βενετσιάνικης προέλευσης
Zaleti
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου