Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/12/11
Αντζουγάντ
Είδος κρύας σάλτσας απο πουρέ αντζούγιας, λιωμένο σκόρδο και λάδι. Αλείφεται σε μικρά ψωμάκια μαζί με λίγη μαγιονέζα, συνοδεύεται απο ωμά λαχανικά και σερβίρεται σαν ορεκτικό.
Anchoiade
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου