Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/12/11
Φλωρεντίνες
Μικρά γλυκάκια σαν μπισκότα απο μέλι, γλυκόζη και αμύγδαλα. Μερικά περιέχουν κομμάτια απο ξερά φρούτα ή έχουν σοκολάτα επάνω τους. Παρασκευάζονται συνήθως την εποχή των Χριστουγέννων
Florentines
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου