Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
31/12/11
Παντόρο
Είδος ψηλού κέϊκ που μοιάζει με αφράτο τσουρέκι. Παρασκευάζεται με μαγιά, βούτυρο και ζάχαρη μόνο χωρίς γέμιση. Τρώγεται ανήμερα τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά.
Ιταλικής καταγωγής
Pandoro cake
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου