Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/12/11
Μπιάλις
Στρογγυλά ψωμάκια διαμέτρου 15 εκατοστών που μοιαζουν με τα ντόνατ αλλά χωρίς τη τρύπα. Γεμίζονται με κρεμμύδι, σκόρδο, παπαρουνόσπορο ή και τριμμένη φρυγανιά και μετά ψήνονται στο φούρνο.
Εβραϊκή κουζίνα
Bialys
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου