Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
31/12/11
Ανθος αραβοσίτου
Το άμυλο καλαμποκιού, που χρησιμοποιείται για να πήζει κρέμες και σάλτσες. Με άλλα λόγια είναι ο "νισεστές" (βλέπε ορισμό), το "κόρν φλάουρ" (βλέπε ορισμό) η Μαιζένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου