Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/12/11
Μαργαρίνη
Είδος φυτικού λίπους που παρασκευάζεται απο έλαια όπως ηλιέλαιο, σοφιέλαιο, λινέλαιο και κραμβέλαιο. Περιέχει μικρή ποσότητα νερού, λιπαρά ωμεγα 3 και ωμέγα 6, βιταμίνες Α, D, E, μυρίζει σαν φρέσκο βούτυρο αλλά δεν περιέχει χοληστερόλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου