Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/12/11
Μέρη του χοιρινού
Μπούτι (ζαμπόν).
Καρέ φιλέτο
Σπάλα
Μπριζόλες ράχης-σβέρκου, απ' όπου παίρνουμε και το λαρδί.
Στήθος μπροστινό μέρος.
Στήθος-κοιλιά (παντσέτα), ενώ προς τα πάνω και πριν το καρέ συναντάμε τη τραβέρσα ή φαλτσέτα.
Κότσι μπρος και πίσω.
Ψαρονέφρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου