Γλυκό σε σχήμα ρολού γεμιστό με σταφίδες και κομμάτια μήλου. Το ρολό αποτελείται απο είδος ζύμης, μοναδικής κατά κάποιο τρόπο: αναμιγνύουν αλεύρι με μεγάλη ποσότητα γλουτένης, αυγά, νερό και βούτυρο χωρίς ίχνος ζάχαρης. Το μείγμα ζυμώνεται ώσπου να γίνει λεπτό σαν τσιγαρόχαρτο. Μετά τα φύλλα ζύμης απλώνονται, γεμίζονται με το υλικό του Στρούντελ και διπλώνονται με τη βοήθεια μιάς πετσέτας.
Παραδοσιακό γλυκό της Αυστρίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου