Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
1/11/11
Saltimbocca
Μικρά μοσχαρίσια εσκαλόπ, γεμιστά με προσούτο και φρέσκο φασκόμηλο. Μαρινάρονται σε κρασί, θαλασσινό νερό ή λάδι. Συχνά τους προσθέτουν κάππαρη απο πάνω.
Ιταλική σπεσιαλιτέ πολύ αγαπητή στην Ελβετία, Ισπανία και Ελλάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου