Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
2/11/11
Coquilles Saint Jacques
Κλασσικό γαλλικό πιάτο με χτένια. Αφού η σάρκα βράσει με λευκό κρασί, κρεμμυδάκια και μανιτάρια, ξαναμπαίνει στα όστρακά τους. Μετά τα χτένια σκεπάζονται με "μπεσαμέλ"(βλέπε ορισμό) φτιαγμένη απο το ζωμό τους, γκρατινάρονται και σερβίρονται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου