Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
23/11/11
Ινβολτίνι
Γεμιστές ή και τυλιχτές φέτες κρέατος/ ψαριού. "Σοτάρονται"(βλέπε ορισμό) και ψήνονται στη σχάρα ή στο φούρνο.
Στα γαλλικά λέγονται "
ποπιέτες
"(βλέπε ορισμό).
Ιταλικής προέλευσης
Involtini
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου