Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/11/11
Μπρίκ
Χαβιάρι που προέρχεται απο σολωμό. Τα αυγά είναι πορτοκαλοκόκκινα, γυαλιστερά, μεγαλύτερα απο εκείνα του μαύρου χαβιαριού. Σερβίρεται ως ορεκτικό πάνω σε βουτυρωμένα ψωμάκια με λίγες σταγόνες λεμονιού
bric, Salmon caviar
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου