Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/11/11
Μαρινάδα
Ζεστό ή κρύο υγρο με βάση το ξύδι, το κρασί το χυμό λεμονιού και διάφορα αρωματικά χόρτα και μπαχαρικά. Στο υγρό αυτό αφήνουμε να αρωματισθούν διάφορα κομμάτια κρέας, συνήθως απο κυνήγι προτού μαγειρευτούν.
Marinade
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου