Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/11/11
Μπουφές
Ποικιλία κρύων και ζεστών πιάτων, ορεκτικών, αλλαντικών, τυριών, φρούτων και γλυκών. Ολα παρατάσσονται σε ένα μεγάλο και μακρύ τραπέζι όπου οι συνδαιτημόνες σερβίρονται άπο εκεί μόνοι τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου