Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
5/11/11
Μπουντέν
Γενική ονομασία λουκάνικων που τρώγονται στη Γαλλία, στο Βέλγιο, Γερμανία, Καναδά. Υπάρχουν σε 2 είδη. Το άσπρο είναι φτιαγμένο απο μοσχάρι, πουλερικά η χοιρινό κρέας. Το μαύρο είναι απο χοιρινό αίμα με ρύζι ή πατάτες.
Boudin
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου