Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
5/11/11
Μινεστρόνε
Είδος σούπας ιταλικής προέλευσης. Είναι πηχτή φτιαγμένη απο κομμάτια λαχανικών με κοφτό μακαρονάκι ή κόκκινα ξερά φασόλια.
Σερβίρεται με τριμμένο τυρί, ζεστή, αλλά και κρύα.
Minestrone
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου