Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/11/11
Ελληνικό ψωμί
Το παραδοσιακό απο σταρένιο αλεύρι. Ζυμώνεται με προζύμι σε σκάφη (στα χωριά), αφήνεται να φουσκώσει στη πινακωτή. Ψήνεται σε παραδοσιακό, χτιστό φούρνο που καίει μέσα ξύλα και πουρνάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου